new owner wanted [ nevada usa ]

dominante natrium straatverlichting benadrukt de bruin-bronze kleur van deze roestige cadillac.
een amerikaans vlaggetje versiert het dashboard.
het gras tussen het beton, de lekke rechter achterband en de gesloten pomp naast de klassieker doet vermoeden dat de tijdelijke stalling een permanent karakter heeft gekregen.
een restauratie of rit naar de schroothoop is schijnbaar nog een brug te ver voor deze patriottische eigenaar.

the uhaul hub [ pittsburgh usa ]

het golfplaten dak van de overkapping zucht onder het stralingsgeweld van de zon.
stilteā€¦ af en toe hoor je een steentje knappen. niet door voertuigen die er overheen rijden, maar van de genadeloze hitte.
zuinige auto’s die langer op een tank rijden, het ontbreken van groen en schaduw waar de vermoeide reiziger zich kan laven, factoren die ongetwijfeld hebben bijgedragen aan de sluiting van deze dorstlesser voor verbrandingsmotoren. bij de ingang ligt een vaalrode pijl met lichtjes onderaan een deels gesloopt prijzenbord. ooit wees zij bovenin van heinde en ver passanten op deze tankstop.

no gas station [ new mexico usa ]

deze petrol hub doet tevens dienst als ehbo-post voor pickups en sedans.
het vervangen van een v-snaar, het provisorisch dichten van een lekke radiator; onderuitgezakt in hun stoelen wachten deze ritselaars geduldig op een passant met een te kleine beurs voor een bezoek aan een echte garage.

kingdom [ cooper texas ]

de benzine stop aan de westkust van florida heeft betere tijden gekend.
nieuwe wegen, verplaatsing van locale activiteiten, mega malls, concurrentie en het ontbreken van die bepalende factor doet vele pompstations uiteindelijk ook weer sluiten, waarna verval haar intrede doet.

out of business [ route 41 florida ]

error: Notice: panholland content is copyrighted